Tipy na darčeky pod stromček pre celú rodinu!

Už máte nakúpené všetky vianočné darčeky? Ak nie, tak je najvyšší čas začať! Vianoce sa totiž blížia rýchlosťou blesku. Najväčším orieškom býva každý rok vymyslieť, čo komu darovať tak, aby bol darček originálny a urobil predovšetkým radosť. Koniec koncov ste to ale vy, kto daného človeka pozná najlepšie. My vás v tom ale nenecháme a rozhodli sme sa spísať hneď niekoľko tipov na vianočné darčeky pre celú rodinu, s ktorými zaručene nešliapnete vedľa!

 

Darčeky pre mamičku

Pre mamičku väčšinou nebýva ťažké darček vybrať, ale mali by sme si na ňom dať extra záležať. Mamičky si totiž za ich starostlivosť a lásku zaslúžia niečo výnimočné, a tak musíme poriadne porozmýšľať, čo by jej urobilo veľkú radosť.

Prezradíme vám ale malé tajomstvo! Snáď každá žena sníva o tom, aby mala neodolateľne dlhé riasy ako žmurkacia bábika. Preto ju určite urobíte radosť našim VENIRA sérom na podporu rastu rias a obočia.

Skvelým darčekom pre každú ženu sú aj naše PREMIUM kapsule pre vlasy, nechty a pleť, čo je rozhodne stávka na istotu! Tieto kapsule si už navyše získali srdcia stoviek našich zákazníčok, takže si určite získajú srdce aj vašej mamičky! Obsahujú 20 starostlivo vybraných účinných látok, ktoré sa postarajú nielen o podporu rastu, objemu a kvality vlasov, silné a nelámajúce sa nechty ale tiež prispejú k nádhernej pleti.

 

Darčeky pre babičku

Babičky náš vždy rozmaznávali, tak poďme na Vianoce trochu rozmaznávať na oplátku my ich. S darčekmi pre nich je to navyše celkom jednoduché, pretože ocenia každú drobnosť. Radosť ju určite urobíte napríklad našim VENIRA imunity drinkom by @mamadomisha. Nielen že budete vďaka tomuto darčeku myslieť na jej zdravie, ale bude aj naďalej vyzerať sakramentsky dobre.

Drink totiž obsahuje okrem niekoľkých špeciálne vybraných účinných látok na podporu imunity aj kolagén, ktorý podporuje výživu vlasov, nechtov i pleti.

Pokiaľ je vaša babička predovšetkým parádnica as láskou sa o seba stará, tak ju rozhodne vykúzli úsmev na tvári náš nový VENIRA anti-age rad! Tá sa skladá hneď zo 4 prvotriednych produktov, ktoré si poradia s ich znamienkami krásy - vráskami a navyše bude vyzerať úplne skvele!

 

Darčeky pre sestru

Sestra je tu pre nás vždy, keď sa potrebujeme s niečím zveriť alebo poradiť v nejakej ťaživej situácii a mnohokrát ju poznáme lepšie ako sami seba. K dlhým sesterským večerom sa snáď nič nehodí viac ako sladké maškrtenie!

Určite tak siahnite po našich VENIRA gumových medvedíkoch pre vlasy, nechty a pleť, ktorí majú úplne dokonalú jahodovú príchuť, a tak si ich zamilujú všetci maškrtníci. Staršia sestra, ktorá sa napríklad snaží o bábätko či bojuje s hormonálnou nerovnováhou alebo ďalšími ženskými problémami, tak zaručene ocenia úplný hit poslednej doby VENIRA Macu!

 

Darčeky pre kamarátku

Pokiaľ sa chystáte na domáci vianočný večierok s kamarátkami a chcete im urobiť radosť nielen nejakou maličkosťou, tak výber darčeka určite nebude zložitý, pretože vás toho s nimi veľa spája. Určite si obľúbi našu VENIRA relaxačnú soľ do kúpeľa, vďaka ktorej si budú môcť kedykoľvek užiť zaslúženú chvíľku odpočinku len samy pre seba a navyše vždy si na vás určite spomenú.

Doplniť ju môžete napríklad o VENIRA peeling na pery, ktorý je tvorený cukrovými čiastočkami a je jednoducho TOP! Navyše ho máme hneď v 3 úplne dokonalých príchutiach, takže si vyberie skutočne každý.

 

Darčeky pre teenagerov

Vymyslieť darčeky pre teenagerov nám dajú väčšinou pekne zabrať, pretože nie je vôbec ľahké trafiť sa do ich štýlu. My ale máme niečo, čo sa bude v tomto období hodiť snáď všetkým. Hormóny sa totiž v období puberty nezastaviteľne búria a na pleti sa tak prostredníctvom pupienkov prejavujú čím ďalej tým viac.

S neustupujúcim akné však môžete účinne bojovat vďaka našej špeciálne navrhnutej VENIRA akné rade! Pamätajte ale na to, že najmä v tomto citlivom období nie je dôležitá iba vonkajšia starostlivosť o pleť, ale práve aj tá vnútorná. Preto sme vyvinuli doplnok stravy vo forme VENIRA akné srdiečok, ktoré sa budú o pleť dokonale starať aj zvnútra.

 

Darčeky pre otecka

Asi nám všetci dáte za pravdu, že nie je snáď nič ťažšie ako kúpiť darček pre otecka. Pokiaľ sa nad tým ale správne zamyslíte, tak je to celkom jednoduché. Hlavne stavte na praktickosť a kúpte mu niečo, čo skutočne potrebuje alebo využije. Dobrým darčekom je napríklad kozmetika – áno aj pre mužov! Tí totiž o svojich problémoch príliš nehovoria, ale stretávajú sa s nimi rovnako ako ženy.

Väčšinou mužov trápi najmä nadmerné vypadávanie vlasov a nevzhľadné lupiny. Dokonalým pomocníkom sa tak stane VENIRA zahusťujúca vlasové sérum spoločne s VENIRA šampónom proti lupinám.

 

Darčeky pre dedka

Či už je váš starý otec domáci majster, športovec, rybár alebo má jednoducho len rád svoju pohodu, tak by sme mali vždy myslieť predovšetkým na jeho zdravie. To je totiž úplne najdôležitejšie! Vhodným darčekom tak bude napríklad chutný VENIRA imunity drink na podporu imunity!

Samozrejme by sme nemali zabudnúť ani na zdravie jeho kĺbov, ktoré mu následne zaistia dokonale bezbolestný pohyb. Siahnuť tak môžete po špeciálne navrhnutých VENIRA kapsulách pre kĺby.

 

 

Našli ste v článku chybu?

Napíšte nám prosím na info@venira.sk a ihneď sa pustíme do opravy.

 

Späť do obchodu