Odborná recenzie od Biochemičky - Venira oleje

Náš arganový, moringový a slivkový olej nedávno testovala RNDr. Michalea Bebová, ktorá úspešne prevádzkuje svoj blog Biochemicka.cz, na ktorom veľmi často hodnotí rôzne produkty, alebo sa zaujíma problematikou stravovania. V jej článku sa dozviete nielen to, ako naše oleje dopadli, ale aj ako dlho ich používala, či ju priniesli nejaký výsledok a mnoho ďalšieho.

 

Arganový olej

Je aktuálne jeden z najviac trendy prírodných olejov používaných v kozmetike. Arganový olej sa lisuje z rastliny argánie tŕnitej, ktorá rastie iba v Maroku, čo z neho spolu s náročným spracovaním robí jeden z najdrahších olejov na svete. Po prečítaní odbornej recenzie sami hneď zistíte, že arganový olej jednoducho potrebujete.

Okrem toho má vysoký obsah vitamínu E, betakaroténu a ďalších bioaktívnych látok, ktoré okrem iného napríklad podporujú tvorbu kolagénu. Arganový olej nájdeme teraz v kadejakej kozmetike, ako olej ho však tiež ponúka nejeden výrobca. Aj tu je ale potrebné strážiť kvalitu a certifikáciu.

 

Tip: Chcete začať arganový olej používať na vaše vlasy, ale neviete si rady? Potom si prečítajte náš článok, kde sa napríklad dozviete aké sú všestranné účinky arganového oleja nielen na vlasy, ale aj nechty a pleť.

 

Slivkový olej

Olej zo slivkových jadier patrí k menej tradičným panenským olejom, ktorý však vyniká nemenej významnými hydratačnými a regeneračnými účinkami na pleť, nechty aj vlasy. Olej je odporúčaný v boji proti striám.

Slivka je navyše strom, ktorý rastie na nejednej českej záhrade, je to teda produkt nám všeobecne veľmi blízky. Môže sa stať skvelým základom domácej kozmetiky, teda nielen peelingov ale aj krémov alebo vonných esencií. Po prečítaní odbornej recenzie sami hneď zistíte, že slivkový olej jednoducho potrebujete.

 

Tip: Viac o slivkovom oleji si môžete prečítať v našom článku, kde nájdete uvedené aj pre aký typ pleti je slivkový olej vhodný, na čo sa používa a predovšetkým ako ho používať.

 

Moringový olej

Moringa olejodarná je aktuálne zelená superpotravina číslo jedna. Tento strom, ktorému sa tiež hovorí strom života každou svojou časťou poskytuje niečo výnimočné. Okrem moringového prášku, ktorý môžeme rozmiešať vo vode a vypiť, je olej najvšestrannejšou podobou pre starostlivosť o náš vonkajšok.

Moringový olej je možné použiť na problematickú pleť, na vlasy, nechty ale aj pri liečbe závažnejších neduhov, ako je akné alebo ekzém. Po prečítaní odbornej recenzie sami hneď zistíte, že slivkový olej jednoducho potrebujete.

 

Tip: Prajete si vedieť, odkiaľ moringový olej pochádza a aké sú jeho zázračné účinky? V našom článku si prečítate aj o tom, ako spoznať kvalitu moringového oleja.

 

Aké ďalšie oleje ponúkame?

S VENIRA horčíkovým olejom sa zbavíte hneď niekoľkých problémov naraz. Trápi vás po náročnom tréningu natiahnuté svaly? S olejom prevediete perfektnú masáž pokožky v oblasti svalov! Navyše sa olej rýchlo a ľahko vstrebáva do pokožky, takže sa nemusíte báť ani nepríjemného mastného pocitu.

S antioxidačnými, antibakteriálnymi a upokojujúcimi účinkami vás veľmi milo prekvapí VENIRA opunciový olej v BIO kvalite. Ten sa podieľa na rozjasnení kruhov pod očami, vyrovnáva prirodzený tón pleti, pôsobí proti prirodzenému starnutiu kože a podporuje tvorbu kolagénu.

Podporte obranyschopnosť vašej pokožky voči UV slnečnému žiareniu s VENIRA rakytníkovým olejom! S vysokým obsahom vitamínov a esenciálnych mastných kyselín rozjasňuje pokožku pleti, udržuje ju hydratovanú a vyrovnáva prirodzený tón pleti.

 

 

Našli ste v článku chybu?

Napíšte nám prosím na info@venira.sk a ihneď sa pustíme do opravy.

 

Späť do obchodu