Zázrak menom pivovarské kvasnice

Pivovarské kvasnice musí poznať snáď každý. Nie každý však vie, akými účinnými látkami sú obohatené. Pritom už naše babičky, a možno dokonca aj prababičky, dokázali využiť ich neoceniteľné liečivé vlastnosti. Ide totiž o úplne prírodný produkt plný zázračných prísad. Pozrite sa na to, aké sú účinky a schopnosti pivovarských kvasníc!

 

Čo sú to pivovarské kvasnice?

Ide o úplne prírodný produkt plný zázračných prísad. Neobsahujú žiadne chemické ingrediencie, a napriek tomu sú neskutočne účinné. Pýtate sa, čo ich teda tvorí natoľko výnimočnými? Je to jednoduché.

Vďaka tomuto zloženiu dokážu dokonale posilniť vitalitu vášho organizmu, stimulovať aj nervovú aktivitu, dokonca aj znížiť únavu, ale aj prečistiť pokožku a v neposlednom rade tiež podporiť regeneráciu vlasov a nechtov.

Pivovarské kvasnice sú bohatým zdrojom živín, pretože obsahujú veľké množstvo bielkovín, vlákniny, vitamínov skupiny B, minerálov ako je napríklad draslík, horčík a železo a ďalšie dôležité látky pre naše telo. Vďaka tomu majú pivovarské kvasnice výrazné výživové hodnoty a priaznivý vplyv na naše zdravie.

 

Krása zvnútra aj zvonku

Zaradenie pivovarských kvasníc do stravy môže mať mnoho pozitívnych účinkov na vaše zdravie. Vedeli ste, že vitamíny skupiny B, ktoré sú v pivovarských kvasniciach hojne zastúpené, sú nevyhnutné pre správne fungovanie nášho nervového systému a metabolizmu? Dôležitú úlohu zohrávajú aj pri tvorbe energie.

Nielenže pivovarské kvasnice prispievajú k zdraviu nášho tela ako celku. Prínosné môžu byť aj pre našu pokožku a vlasy. Podporujú regeneráciu a hydratáciu našej pokožky, napomáhajú bojovať proti voľným radikálom, ktoré sú spájané s oxidatívnym stresom, ktorý spôsobuje predčasné starnutie kože a tiež posilňujú ochrannú bariéru pokožky.

Vďaka obsahu vlákniny môžu pivovarské kvasnice tiež prispievať k správnemu tráveniu a regulácii hladiny cukru v krvi. Sú tak vhodným spoločníkom aj pre ľudí s citlivým zažívacím traktom alebo pre tých, ktorí chcú podporiť svoju črevnú mikroflóru.

Ďalším prínosom je podpora imunitného systému. Obsahujú látky, ktoré posilňujú váš imunitný systém rovnako ako obranyschopnosť organizmu. Vďaka tomu sa stanete odolnejšou voči najrôznejším infekciám a chorobám, ktoré sa vám budú oblúkom vyhýbať.

 

Pivovarské kvasnice na vlasy

Túžba po posilnení vlasových folikulov, zlepšení štruktúry vlasov alebo dokonca po podpore ich rastu? S pivovarskými kvasnicami sa môžete tešiť na všetko! Vitamíny skupiny B, kde patrí predovšetkým biotín, teda vitamín B7 a kyselina pantotenová alebo vitamín B5 sú nevyhnutné pre rast zdravých vlasov. Prítomnosť týchto vitamínov v pivovarských kvasniciach vlasy posilňuje, znižuje ich lámavosť a prispieva k rastu nových baby vláskov.

To ale nie je všetko! Pivovarské kvasnice vo svojom zložení obsahujú aj zinok, meď a železo, kde napríklad zinok podporuje tvorbu kolagénu, teda základného stavebného kameňa vlasov, čo vedie k zlepšeniu elasticity vlasov a prevencii ich lámania. Meď zaisťuje, aby vaše kadere mali stále rovnakú a žiarivú farbu, zatiaľ čo železo sa podieľa na zásobovaní vlasových folikulov kyslíkom.

Práve pre podporu rastu vlasov a udržanie ich zdravia ale aj dosiahnutie pevných nechtov a vyhladenej pleti sa podieľa doplnok stravy VENIRA kapsule na vlasy, nechty a pleť. So svojimi 19 aktívnymi látkami, z ktorých raz sú práve pivovarské kvasnice, si ho určite zamilujete.

 

Pivovarské kvasnice na nechty

Pivovarské kvasnice majú zázračný efekt aj na naše nechty. Aj tu je to vďaka obsahu vitamínov skupiny B a minerálov. Ak vás trápia lámajúce sa a štiepiace sa nechty, potom neváhajte pivovarské kvasnice zaradiť do svojho jedálnička. Najmä biotín je kľúčový pre zdravie nechtov, podporuje ich rast a tiež posilňuje nechtové lôžko, zatiaľ čo ďalšie vitamíny B udržujú ich pevnosť a zdravý vzhľad.

Tieto problémy ale netrápia len ženy. Predovšetkým aj veľká väčšina mužov zápasí s nevzhľadnými nechtami. Pre tých je tu určený doplnok stravy VENIRA hair & beard booster, ktorý sa okrem prirodzeného rastu nechtov podieľa aj na raste fúzov.

Rovnako ako u vlasov hrá aj tu rolu trojice minerálov v podobe železa, medi a zinku. Zinok napravuje zničenú štruktúru nechtov a predchádza ich štiepeniu. Meď odstraňuje nežiaduce zažltnutie nechtov a železo zaisťuje správny prísun živín do nechtových lôžok.

 

Pivovarské kvasnice na pleť

Hľadáte účinné riešenie v podobe prírodných doplnkov aj pre vašu pokožku? Niacín, riboflavín alebo kyselina pantotenová obsiahnuté v pivovarských kvasniciach udržujú vašu pleť zdravú a pružnú. Tieto vitamíny tiež podporujú regeneráciu buniek, hydratáciu pokožky a udržujú jej prirodzený lesk.

Pivovarské kvasnice vám poskytujú aj protizápalové a antioxidačné vlastnosti, kedy chránia pleť pred negatívnymi vplyvmi voľných radikálov a ďalších vonkajších škodlivých faktorov, ktoré môžu prispievať k predčasnému starnutiu a poškodeniu kože.

Tip: Ak túžite po krásnej a zdravej pokožke, potom neváhajte vyskúšať kapsule VENIRA krásna pleť s obsahom pivovarských kvasníc a ďalších účinných látok.

 

Pivovarské kvasnice môžete začať používať kedykoľvek, nech už sú vaše vlasy nejakým spôsobom zničené, alebo len chcete zlepšiť kvalitu svojich nechtov. Pri opakovanej aplikácii je možné dokonca úplne zabrániť mohutnému vypadávaniu vlasov, navrátiť im zdravý vzhľad a urýchliť rast. Ešte stále váhate?

 

 

Našli ste v článku chybu?

Napíšte nám prosím na info@venira.sk a ihneď sa pustíme do opravy.

 

Späť do obchodu