Deň matiek tento rok pripadá na 8. mája: Inšpirujte sa tipmi na darček pre mamičku

Mama. To je žena, ktorá je s nami od prvých krôčikov. Prežíva s nami prvé školské lásky aj prvé zlomené srdcia. Je naším doktorom, ochrancom, najlepšou kamarátkou, vzorom aj terapeutom. Mama rozumie aj tomu, čo jej deti samy od seba nepovedia. Je to mamička, ktorá nás ako prvá zasväcuje do sveta kozmetiky i módy. Učí nás, čo to obnáša byť ženou a čo je to rodina. Obetuje pre nás úplne všetko a na oplátku od nás nič neočakáva. Poďme ju tiež vytvoriť úsmev na tvári!

 

Pre mamu, ktorá nikdy neposedí

Je vaša mama živel a neustále niečo podniká? Chodí rada na hory, so psom do prírody, behať alebo na lekcie jogy či spinningu? Darujte jej podložku na cvičenie alebo drobné športové vybavenie (činky, TRX, gymnastický balón, apod). IN sú teraz aj permanentky do fitka alebo kurzy tanca. Pokiaľ je mama skôr na kultúru, kúpte ju lístok do divadla alebo na filmovú premiéru českej komédie.

 

 

Pre cestovateľku

Má vaša mama cestovateľského ducha? Rada spoznáva svet a objavuje iné kultúry a pamiatky? Určite ocenia letenku do Ríma alebo výlet do Viedne. Alebo sa len choďte na víkend pozrieť do Prahy. Letenky sa dajú zohnať aj od niekoľkých stoviek korún a zážitok ju zostane na celý život. Na výlet ju môžete sprevádzať a užijete si tak spolu pekné chvíľky.

 

Pre vášnivú kuchárku

Je vaša mamička vášninovu kuchárkou? Tak to určite ocenia kuchynské vybavenie alebo zahraničnú kuchárku plnú receptov a tipov na varenie. Kúpte jej domácu pekáreň alebo formu na muffiny. Bude mať určite radosť.

 

Pre pohodárku

Len tak si oddýchnuť a nájsť si čas pre seba. Ak je vaša mama pokojná duša, ktorú nič nerozhádže, určite si zamiluje nejakú dobrú knihu. Omrknite autorov titulov, ktoré má vystavené na poličke v obývačkách a nechajte si niečo odporučiť v kníhkupectve.

Ku každej knihe sa navyše hodí teplá deka a hrnček sypaného čaju. Mamy si zaslúži poriadny relax a pokoj od starostí všedných dní. Soľ do kúpeľa je to pravé orechové na navodenie príjemnej atmosféry a pokoja.

 

 

Pre ezoterickú bytôstku

Ak vaša mamička miluje astrológiu, Feng-shui a čakry, urobí ju radosť náramok z krištáľu alebo napríklad so znamením zverokruhu. Na príjemný relax a oddych ju môžete kúpiť aj omaľovánky s mandalou. Nech nemá svet čiernobiely, nezabudnite ju k omaľovánkam prikúpiť aj farebné pastelky. Poteší ale aj sviečka s jej obľúbenou vôňou.

 

Klasikou nič nepokazíte

Nebojte sa ale aj siahnuť po niečom všednom. Verte, že aj kvetom alebo jej obľúbenou bonboniérou ju vykĺznete úsmev na tvári.

 

Pre budúcu mamičku

Na deň matiek môžete potešiť darčekom aj mamičku, ktorá svoje dieťa ešte len očakáva. Tehotné mamičky potrebujú starostlivosť a lásku rovnako tak, ako ich ešte nenarodené bábätko. Doprajte ju preto vitamíny pre tehotné ženy, ktoré majú príjemnú chuť čiernych ríbezlí.

A aby si udržala svoju prirodzenú krásu aj v tomto náročnom období, ocení určite aj prémiový kolagén pre tehotné a dojčiace ženy, ktorý pomáha nielen k pevnejšej pokožke, ale aj zmierniť vyčerpanie a podporí jej imunitný systém.

 

Pre módne a beauty ikonu

Ak je vaša mama sebavedomá žena a rada sa stará o svoj zovňajšok, určite si zamiluje darček v podobe nejakého kvalitného kozmetického prípravku. Potešia ju napríklad anti-age krémy alebo aj kolagénové sérum, ktoré pomáhajú vyhladiť a omladiť zrelú pleť.

Prima darčekom sú aj kapsule na podporu rastu vlasov či šampón proti vypadávaniu vlasov. Výber kozmetiky záleží na vás, ale nebojte sa, s akoukoľvek prírodnou kozmetikou nešliapnete vedľa.

 

 

Menej je niekedy viac

Pokiaľ si s darčekom príliš lámete hlavu, nezúfajte. Niekedy sú slová zbytočné a niekedy naopak ani 1000 slovami nedokážete vyjadriť, čo k danej osobe cítite. Láska nie sú len slová, sú to hlavne činy.

 

 

Našli ste v článku chybu?

Napíšte nám prosím na info@venira.sk a ihneď sa pustíme do opravy.

 

Späť do obchodu