Aké aktívne látky obsahuje?
Amyláza - enzým hubového pôvodu z kmeňa Aspergillus oryzae, ktorý rozkladá škroby a zložité sacharidy na jednoduchšie cukry, ako je glukóza. Týmto procesom pomáha urýchliť trávenie sacharidov a zaisťuje lepšie vstrebávanie energie z potravy.
Celuláza - enzým hubového pôvodu z kmeňa Trichoderma reesei, ktorý rozkladá celulózu, čo je zložitý polysacharid obsiahnutý v rastlinných vláknach. Pomáha tráviacemu systému rozkladať rastlinnú hmotu a zvyšuje tak vstrebávanie živín.
Laktáza - enzým hubového pôvodu z kmeňa Aspergillus oryzae, ktorý rozkladá laktózu, čo je cukor obsiahnutý v mliečnych výrobkoch. Pomáha ľuďom s intoleranciou laktózy stráviť mliečne produkty.
Lipáza - enzým hubového pôvodu z kmeňa Aspergillus oryzae, ktorý štiepi tuky na mastné kyseliny a glycerol. Zaisťuje vstrebávanie tukov do krvného obehu pre energetické potreby.
Proteáza - enzým bakteriálneho pôvodu z kmeňa Bacillus subtilis, ktorý rozkladá bielkoviny na jednoduchšie aminokyseliny a podporuje ich vstrebávanie pre rast, opravu a regeneráciu tkanív v tele.
Betaine HCl - derivát aminokyseliny glycínu podporujúci tvorbu žalúdočnej kyseliny. Pomáha udržovať optimálne pH žalúdka, čo zlepšuje trávenie a vstrebávanie živín.
Bromelaín – enzým získavaný z čerstvého ananásu, ktorý pomáha rozkladať bielkoviny.
Papaín - enzým získavaný z papáje, ktorý pomáha rozkladať bielkoviny.