Objavte kúzlo peelingu

Prajete si vyzerať neustále mlado a mať dokonalú žiarivú pokožku? Tak rozhodne siahnite po peelingu! Tie v sebe totiž obsahujú jemné a maximálne šetrné peelingové čiastočky, ktoré vďaka treniu o našu pokožku pomáhajú odstraňovať odumreté kožné bunky a dôkladne čistiť póry. Naša pokožka tak zostane neodolateľne hebká na dotyk!

 

Prečo je dobré peeling používať?

Peeling z pleti, pier alebo pokožky celého tela jemne a maximálne šetrne odstraňuje odumreté kožné bunky a zároveň ju krásne prekrvuje, regeneruje a vyživuje. Podporuje tak tvorbu kolagénu a eliminuje vznik vrások.

Navyše pomáha našu pleť zbaviť prebytočného kožného mazu, čistiť upchaté póry a pomáha tiež pri problémoch s akné a čiernymi bodkami. Tieto problémy sa totiž bežne vyskytujú práve z dôvodu nedostatočného čistenia pleti.

Odstránením prebytočného kožného mazu a odumretých kožných buniek sa navyše ošetrujúce krémy, séra a tonika dostanú do hlbších vrstiev pokožky a pomôžu dokonca aj zvýšiť ich účinnosť.

 

Ako sa peeling používa?

Na jeho aplikáciu nie je absolútne nič ťažké! Peeling na pleť a pery je dôležité naniesť na dokonale odlíčenú a vyčistenú pleť. Pri telových peelingoch si musíme dať pozor primárne na to, aby sme mali navlhčenú pokožku.

V tejto chvíli stačí už len nabrať primerané množstvo peelingu a urobiť si jemnými krúživými pohybmi šetrnú masáž pleti, pier alebo pokožky celého tela. Následne stačí dôkladne opláchnuť vodou a máme hotovo!

Tip: Peeling odporúčame používať primárne večer, aby mala pleť dostatok času na odpočinok a regeneráciu.

 

Sú peelingy vhodné pre všetky typy pleti?

Áno! Pri ich výbere by sme ale mali dbať na veľkosť peelingových čiastočiek a frekvenciu používania. Jedinci s mastnou pleťou si ich totiž môžu dopriať oveľa častejšie ako tí, ktorých trpia suchá pleť. Preto vždy záleží na vašom individuálnom stave pleti.

 

Kúzlo pleťového peelingu

O pleť sa treba riadne starať a dopriať ju len to najlepšie, a preto by ste aj vy mali vyskúšať pleťový peeling, ktorý je kľúčom do sveta zdravej a oslnivej pleti. Tento proces, založený na odstránení odumretých kožných buniek umožňuje odhaliť rozjasnenú a jemnú pokožku.

Pravidelný pleťový peeling môže byť kľúčom k oživeniu a prečisteniu vašej pokožky. Tým, že sa zbavíte starých a odumretých kožných buniek, otvoríte priestor pre nové, mladistvé bunky, ktoré pleti prepožičia jas a zdravý tón. Vyberať môžete hneď z niekoľkých druhov peelingov, ako sú mechanické, chemické alebo enzymatické.

 

Zázračné peelingy na pery

Trápi vás vysušené a popraskané pery bez života a túžite po dokonale jemných a šťavnatých perách? Ak áno, tak sú pre vás VENIRA peelingy na pery ako stvorené! Obsahujú totiž 100% prírodné cukrové čiastočky, ktoré majú príjemne upokojujúce účinky. Celkový proces krásne podporí kombinácia mandľového a slnečnicového oleja.

Tie vo svojej vyváženej kombinácii zanechajú pery dokonale jemné, regenerované a dokonale hebké na dotyk. Navyše si môžete vybrať hneď z troch úplne vyšperkovaných príchutí - višňa, melón a kokos!

 

Neodolateľné telové peelingy

Neodolateľne hebká pokožka? ÁNO! Podarilo sa nám totiž vyvinúť úplne dokonalé VENIRA telové peelingy, a to hneď v niekoľkých božských vôňach, ktoré si zamilujete. Aj do nich sme pridali 100% prírodné peelingové čiastočky, ktoré z pokožky šetrne odstránia všetky odumreté kožné bunky.

 

 

U väčšiny telových peelingov bývajú ich čiastočky oveľa väčšie ako sú napríklad pri peelingoch na pery alebo na pleť. To znamená, že môžu mať príliš ostré hrany, čo zaváňa problémom. Z tohto dôvodu sme teda naše čiastočky špeciálne zaoblili, a tak sa nemusíte báť, že by bola po jeho aplikácii pokožka príliš podráždená alebo poranená.

Do každého z nich sme navyše pridali vyváženú kombináciu hneď niekoľkých blahodarných olejov, ktoré pokožke zaistia prvotriednu hydratáciu a hĺbkovú regeneráciu!

 

 

Našli ste v článku chybu?

Napíšte nám prosím na info@venira.sk a ihneď sa pustíme do opravy.

 

Späť do obchodu