Inca Inchi olej ako elixír mladosti - prírodný zázrak pre vašu pleť

Poďte sa spolu s nami podávať na jeden z najliečivejších pokladov pre našu pleť. Prírodný zázrak menom Inca Inchi bol po stáročia využívaný tradičnými liečiteľmi pre svoje blahodárne účinky na pokožku. Ako tento olej prospieva pre kožu a aké látky a vitamíny obsahuje? To a oveľa viac sa dozviete v tomto článku.

 

Elixír mladosti menom Inca Inchi

Inca Inchi olej nie je v bežnej populácii príliš známy. Čo je veľká škoda. Jeho účinky sú dych vyrážajúce, a vďaka jeho vlastnostiam si ho obľúbi snáď každá žena. Olej obsahuje najvyššie množstvo omega 3 mastných kyselín medzi rastlinnými olejmi. Nájdeme v ňom okolo 90% omega 3 mastných kyselín. To je viac ako úctyhodné číslo.

Jednou z hlavných výhod aj Inca Inchi oleja je, že chráni vrchnú vrstvu pokožky pred vonkajšími vplyvmi. To je dôležité nielen v období letných a zimných mesiacov. Olej má tiež veľké regeneračné a revitalizačné účinky. Skvele si poradí aj s ľahkými odreninami a popáleninami.

 

A čo ekzémy a vyrážky?

Áno, Inca Inchi olej dokáže pomôcť aj ľuďom s ekzémami a vyrážkami. Veľa žien totiž trápi nevzhľadné jazvičky známe ako strie. Presne na tento problém olej tiež pôsobí – vyživuje danú oblasť jaziev.

Ak vás trápia akékoľvek iné jazvičky napríklad po akné, potom vedzte, že s týmto vám môže Inca Inchi olej tiež pomôcť. Jeho účinky sú neskutočné! Omladzuje pleť a dodáva jej vitalitu, zjednocuje tón pleti a zanecháva ju žiarivú a zjednotenú a ku všetkému zvyšuje pružnosť a elasticitu pleti.

 

Komplexné zloženie oleja:

- má skvelé regeneračné účinky

- hydratuje pokožku a účinne bojuje s jej suchosťou

- zlepšuje celkovú štruktúru pleti

- účinne pleť chráni pred voľnými radikálmi a pomáha jej detoxikovať

- obnovuje poškodené tkanivo pleti

- pomáha vyhladzovať vrásky

- prispieva k mladistvému a sviežemu vzhľadu pokožky

- zanecháva pleť žiarivú a zjednotenú

- zlepšuje pružnosť a celkovú elasticitu pleti

- znižuje tvorbu vyrážok

 

Tip: S akné či jazvičkami po ňom si poradí aj krém na akné s antimikrobiálnymi, čistiacimi a regeneračnými schopnosťami.

 

Odkiaľ tento olej pochádza?

Tomuto oleju sa prezýva aj peruánsky zázrak, to pretože pochádza z peruánskej Amazónie, kde sa získava z rastlín Sacha Inchi. Tá je známa ako popínavá rastlina, ktorá sa vinie po stromoch.

Táto rastlina má krásne biele kvety, ktoré sa časom premenia na plody, ktoré v sebe ukrývajú semená. Zo semien sa získava konečný Inca Inchi olej. Účinky rastliny Sacha Inchi sú známe v tunajšej medicíne po stáročia.

 

Ako olej aplikovať?

Zásadný je olej nanášať na odlíčenú a vyčistenú pleť. Na perfektné vyčistenie a odlíčenie pleti môžete použiť micelárnu vodu alebo odličovacie mlieko. Potom naneste pár kvapiek oleja na pleť ráno a večer po nakrémovaní alebo ho vmiešajte v rovnakom množstve do svojho obľúbeného hydratačného krému.

Pri aplikácii na strie, respektíve na ich prevenciu, olej nanášajte priamo na danú oblasť a jemne ju vmasírujte. Inca Inchi olej nie je nijako parfumovaný, za to jeho vstrebateľnosť je skvelá. Do pokožky sa vsiakne takmer okamžite a navyše nezanecháva mastný film. Jednoducho taký malý veľký zázrak pre vašu každodennú starostlivosť o pleť.

 

Inca Inchi a vlasy

Olej Inca Inchi je bohatý na bielkoviny, esenciálne mastné kyseliny, a vďaka vysokému obsahu E má výrazné antioxidačné vlastnosti. Nielen že je Inca Inchi olej skvelý pre vašu pleť, ale aj na vaše vlasy. Je skvelým pomocníkom na vlasy suché a poškodené, ktoré hĺbkovo vyživuje a zanecháva ich lesklé a jemné.

 

Kedy je teda najlepšie olej používať?

- pri suchej pokožke

- pri vzniku strií

- pri poranení kože

- pri popáleninách

- pri akné

- pri podráždenej pokožke

- pri ekzémoch

- pri vyrážkach

- pri jemných jazvičkách

 

 

Našli ste v článku chybu?

Napíšte nám prosím na info@venira.sk a ihneď sa pustíme do opravy.

 

Späť do obchodu