Hyalurónové sérum - špičkový produkt pre pleť, ktorý by mala mať doma každá žena

Kľúčovou ingredienciou hyalurónového séra je kyselina hyalurónová známa svojou schopnosťou viazať na seba veľké množstvo vody, a teda hydratovať pokožku a chrániť ju pred stratou vlhkosti. Inštinktívne vás možno napadá, že hyalurónové sérum je z toho dôvodu vhodné obzvlášť pre ženy s pleťou suchou alebo dehydratovanou. V skutočnosti bude z jeho benefitov ťažiť každý typ pleti, a preto by ste ho mali do svojej kozmetickej rutiny zaradiť aj vy. Prečo?

 

Sérum na pleť: Zbytočnosť, alebo nutnosť?

Než sa vrhneme na dôvody, prečo začať používať práve hyalurónové sérum, poďme si pripomenúť hlavné benefity pleťového séra ako takého.

1. Má vysokú koncentráciu aktívnych látok.

2. Ľahko sa vstrebáva a účinkuje v hlbších vrstvách kože.

3. Dá sa kombinovať a vrstviť s ďalšími sérami.

4. Svojimi vlastnosťami dokáže aktívne meniť stav pokožky.

5. Je nekomedogénny, a teda neupcháva póry.

 

Prečo vybrať práve hyalurónové sérum?

Stojíme si za tým, že každá žena potrebuje hyalurónové sérum na pleť. Minimálne teda každá žena, ktorá si chce udržať sviežu, mladistvú pleť až do pokročilého veku.

Obrovskou výhodou je aj skutočnosť, že hyalurónové sérum je vhodné pre každý typ pleti. Nezáleží teda na tom, či máte pleť normálnu, suchú, mastnú, zmiešanú alebo citlivú. A to jednoducho preto, že hydratovať potrebuje naozaj každá pokožka.

Používanie kozmetických prípravkov s obsahom hydratačných zložiek predstavuje ideálny spôsob, ako predísť dehydratácii pokožky. Zároveň sa oplatí zaradiť ich do rutiny v momente, keď už pleť vykazuje známky dehydratácie, pretože hyalurónové sérum dokáže aktívne meniť stav pleti.

Neviete, aké sú príznaky nedostatočnej hydratácie pokožky? Pomôže vám náš článok, ako spoznať dehydratovanú pleť.

 

Aké hyalurónové sérum si vybrať?

Teraz, keď už viete, prečo sa oplatí hyalurónové sérum používať, nezostáva, než si nejaké konkrétne vybrať. My vám odporúčame zamerať sa na prírodné pleťové séra, ktoré neobsahujú dráždivé zložky a nie sú testované na zvieratách.

Tieto podmienky spĺňa vysoko multifunkčné VENIRA hyaluronové sérum vyvinuté na boj proti predčasnému starnutiu pleti, vzniku pigmentových škvŕn a dehydratácii. Aké prírodné zložky konkrétne obsahuje?

Kyselina hyaluronová – telu vlastná látka s antioxidačnými účinkami, ktorá sa podieľa na zlepšení hydratácie pokožky a vyplnení vrások. Má zmierňujúce a regeneračné účinky a taktiež vytvára elastické kolagénové vlákna pre pevnosť a oporu kožných buniek.

Glycerín – prírodný hydratačný klenot na zásobovanie pleti potrebnou vlhkosťou. Zanecháva pokožku krásne hladkú a hydratovanú. Má jedinečnú vlastnosť priťahovať vlhkosť z okolitého prostredia a viazať ju v pokožke.

Vitamín C – predstavuje silný antioxidant pomáhajúci predchádzať predčasnému starnutiu pleti. Podieľa sa na udržaní sviežeho vzhľadu pokožky a je nevyhnutný na tvorbu kolagénu v bunkách. Ďalej napomáha k zjednoteniu tónu pleti a eliminácii pigmentových škvŕn.

Verbena citrónová - je známa pre svoje mnohostranné účinky na pleť. Prispieva k osvieženiu pleti a podporuje jej hydratáciu. Ďalej má upokojujúce vlastnosti, z ktorých bude ťažiť najmä citlivá pleť.

 

Ako hyalurónové sérum správne používať?

Aby ste vyťažili maximum z každej kvapky séra, je nutné používať ho odporúčaným spôsobom.

Vždy začnite dôkladným vyčistením svojej pleti – jedine tak preniknú účinné látky obsiahnuté v sére do hlbších vrstiev kože, kde začnú kúzliť.

Sérum následne aplikujte jemným poklepávaním na suchú pokožku.

Počkajte pár sekúnd, kým sa produkt úplne vstrebe a celú rutinu zakončite pleťovým krémom, ktorý má ochrannú funkciu av pokožke uzamyká vlhkosť ako aj účinné látky aplikované v predchádzajúcich krokoch rutiny. 

 

Stav vašej pleti sa môže v čase meniť, a preto neváhajte zaradiť aj ďalšie pleťové séra

Napriek tomu, že u hyalurónového séra máte istotu, že nešliapnete vedľa, pretože vyhovuje skutočne každému typu pleti, v prípade, keď riešite konkrétny kozmetický problém (napríklad začervenanie, rozšírené póry alebo pupienky), je vhodné siahnuť po produkte, ktorého receptúra je na riešenie tejto problematiky priamo prispôsobená. Vzhľadom na to, že séra môžete vrstviť a kombinovať podľa ľubovôle, môžete ich používať viac naraz. Pozrite na preto na kompletný prehľad všetkých pleťových sér z našej ponuky a vyberte si kombináciu prípravkov, ktoré práve teraz vaša pleť potrebuje.

Je sérum na pleť novinkou vo vašej kozmetickej rutine? Potom vám odporúčame prečítať si náš článok o výbere séra na pleť, kde sa dozviete aj to, aké sérum pre vás bude vhodné s ohľadom na váš geneticky daný typ pleti a jej aktuálnu kondíciu.

Sérum na pleť nie je tým jediným, čo vaša súčasná kozmetická rutina postráda? Zostavte ju s pomocou nášho článku: Správna starostlivosť o pleť podľa jej typu.

 

Zhrnutie?

Naše hyalurónové sérum by mala mať doma každá žena, pretože:

- podporuje hydratáciu a regeneráciu pokožky

- zabraňuje predčasnému starnutiu pleti

- vyhladzuje jemné linky a vrásky

- napomáha k zjednoteniu tónu pleti

- je vhodné pre každý typ pleti

- dá sa jednoducho kombinovať a vrstviť s inými sérami

 

 

 

Našli ste v článku chybu?

Napíšte nám prosím na info@venira.sk a ihneď sa pustíme do opravy.

 

Späť do obchodu