Ako správne užívať Veniru?

Čas od času nám prídu otázky, ktoré sa nejakým spôsobom týkajú užívania Veniry. Aj keď množstvo odpovedí je možné nájsť v našej sekcii Často kladené otázky, rozhodli sme sa, že na tie najčastejšie z nich odpovieme formou tohto krátkeho článku.

A tu sú otázky a odpovede:

 

Koľko kapsúl sa denne berie?

Denne sú to 2 kapsule.

 

Kedy je najlepšie Veniru užívať?

Všeobecne odporúčame užívať Veniru vždy ráno a večer. Prvú kapsulu teda ráno, napríklad pred raňajkami a druhú kapsulu večer, napríklad pred večerou. Použitie pred jedlom zvyšuje celkovú vstrebateľnosť.

Pokiaľ neraňajkujete alebo nevečeríte, potom sa snažte aspoň dodržať interval 10 hodín medzi prvou a druhou kapsulou (je to z dôvodu dobrej vstrebateľnosti všetkých látok). Niekomu nemusí užívanie kapsúl VENIRA pre vlasy, nechty a pleť nalačno robiť dobre, a preto ich môžete užívať pokojne aj po jedle.

 

Ako dlho pred jedlom by sa mali kapsule užívať?

Táto doba nie je nijako pevne stanovená. Odporúčame interval cca 5-10 minút pred jedlom.

 

Čo mám robiť, ak si zabudnem vziať kapsulu?

Pokiaľ si občas kapsulu vziať zabudnete, nič hrozné sa nedeje. Odporúčame potom pokračovať v klasickom dávkovaní postrážiť si ďalšiu dobu, kedy si kapsulu vziať. Neodporúčame brať 2 kapsule naraz, a to ani keď zabudnete.

 

Je možné dlhodobé užívanie? Mám si dať medzi kúrami pauzu?

Kapsule na vlasy, nechty a pleť je možné užívať dlhodobo a môžete z jednej kúry plynule nadviazať na ďalšie.

 

Môžem užívať 2 kapsule naraz, alebo musím dodržiavať rozostupy medzi jednou a druhou?

Naozaj odporúčame užívať prvú kapsulu ráno a druhú kapsulu večer, alebo v rozostupe 10 hodín medzi jednou a druhou kapsulou. Je to z dôvodu, že látky v dvoch kapsulách zrazu nevedia telo účinne vstrebať a tie nadbytočné by vylúčilo, čo je rozhodne škoda.

 

 

Našli ste v článku chybu?

Napíšte nám prosím na info@venira.sk a ihneď sa pustíme do opravy.

 

Späť do obchodu