Ako funguje sérum na riasy a aké sú jeho účinky?

Dlhé husté riasy sú naprieč kultúrami považované za symbol krásy, a tak niet divu, že po nich každý túži. Pokiaľ patríte k tým, čo sa s riasami à la žmurkacia bábika nenarodili, máme pre vás jednoduchý tip. Začnite používať sérum na riasy. Prekvapí vás, ako rýchlo môžete dosiahnuť svoj cieľ, keď máte po ruke ten správny produkt. O tom, ako sérum na riasy funguje a ako ho správne používať, sa dočítate v dnešnom článku.

 

Sérum na riasy: na akom princípe funguje?

Radšej než sa učiť pracovať s riasami umelými, naučte sa starať o tie svoje prírodné. Keď vo svojej kozmetickej taštičke privítate sérum na riasy, uvidíte, že zlepšiť ich súčasnú kvalitu a vzhľad je oveľa jednoduchšie, než by sa mohlo na prvý pohľad zdať.

Kvalitné séra obsahujú takú kombináciu látok, ktorá sa stará nielen o folikuly jednotlivých rias, ale aj o pokožku, z ktorej riasy rastú. Týmto pôsobením dochádza k pozvoľnému zlepšeniu celkovej kvality rias.

Sérum chráni riasy pred lámaním a nadmerným vypadávaním, a tým ich zahusťuje. Dokáže zvýrazniť a posilniť tenké riasy, ktorým dodáva lesk a navracia im pružnosť. Celkovo napomáha urýchľovať rast rias tým, že hĺbkovo regeneruje, posilňuje, vyživuje a hydratuje folikuly.

 

Benefity pravidelného používania séra na riasy a obočie

- posilňuje riasy a zvyšuje ich odolnosť

- podporuje objem rias

- aktívne stimuluje rast rias

- regeneruje, vyživuje a hydratuje folikuly

- chráni riasy proti predčasnému vypadávaniu

- obnovuje štruktúru rias

- vyživuje riasy od korienkov ku končekom

 

Nezabudnite, že riasy neplnia len estetickú funkciu

Ich úlohou je chrániť oči pred nečistotami a poškodením.

Sérum preto odporúčame používať aj v prípade, že ste sa súčasným vzhľadom svojich rias spokojní, pretože obsiahnuté aktívne látky ich môžu ešte viac posilniť a udržiavať ich zdravé.

Ak ste im totiž do dnešného dňa žiadnu starostlivosť nevenovali, verte, že hoci to tak na prvý pohľad možno nevyzerá, v skutočnosti sú oslabené a náchylné na poškodenie. 

 

Rastové sérum na riasy: Správny spôsob aplikácie

Na to, aby sérum na riasy skutočne fungovalo, je nutné naučiť sa ho správne používať. Najlepšie urobíte, keď budete nasledovať odporúčania konkrétneho výrobcu. Nižšie sme pre vás spísali všeobecné inštrukcie, ktoré sú zároveň presným návodom na aplikáciu VENIRA séra na podporu rastu rias a obočia.

Sérum vždy aplikujte na čisté a odlíčené riasy. Produkt nanášajte iba v malom množstve (prebytočnú tekutinu na aplikátore jemne utrite o hranu nádoby) a to priamo ku korienkom spodných a horných rias (aplikátorom vždy prechádzajte po vonkajšej strane rias, aby ste zamedzili tomu, že sa produkt dostane do očí). Týmto spôsobom sa obsiahnuté aktívne látky dostanú do folikulov, ktorých kondícia priamo ovplyvňuje to, ako budú vaše riasy rásť a vyzerať. Je teda zbytočné aplikovať sérum do dĺžok, pretože by ste tým akurát plytvali veľké množstvo produktu.

Po dokončení aplikácie vždy počkajte niekoľko desiatok sekúnd, kým sérum na riasach zaschne a to najmä v prípade, keď ho používate ráno a hodláte pokračovať nanesením riasenky a make-upu.

 

Ako dlho potrvá, kým sa dostavia prvé viditeľné výsledky

Nečakajte zázraky hneď po prvom použití séra. Aby ste mohli na riasach začať pozorovať viditeľnú zmenu, musíte sérum používať skutočne pravidelne.

Rýchlosť výsledkov sa môže líšiť produkt od produktu, ale konkrétne u VENIRA séra pre podporu rastu rias a obočia je efekt viditeľný už po prvých siedmich až desiatich dňoch používania – samozrejme za predpokladu, že ho budete používať každý druhý deň, teda 3–4× týždenne. 

 

Obnovujúce sérum na riasy a obočie

Nechcete sa zmieriť so svojimi riedkymi, málo lesklými, pomaly rastúcimi a nadmerne vypadávajúcimi riasami? Ani nemusíte! Vyskúšajte naše obnovujúce sérum na riasy, ktoré v sebe kombinuje účinné zložky prírodného charakteru. Navyše sa jedná o viacúčelové sérum, ktoré prospieva nielen riasam, ale aj vášmu obočiu.

Špeciálna formula kombinujúca účinky patentovanej aktívnej zložky AnaGain™️ v kombinácii s nízkomolekulárnym hyaluronátom, blahodarnými olejmi a vitamínmi dokážu urobiť s vašimi riasami a obočím hotové divy! Jednotlivé zložky pochádzajú od certifikovaných výrobcov z Francúzska, Švajčiarska a Indie, a tak každá z nich plní svoj účel na maximum! Vy sa tak môžete tešiť, že sa viditeľné výsledky dostavia už po prvých siedmich až desiatich dňoch pravidelného používania.

Vieme, že porovnávacie fotografie vydajú za tisíc slov, a tak nižšie prikladáme úžasnú premenu jednej z našich klientiek.

 

Začnite používať naše prírodné sérum na riasy a nabudúce to môžete byť práve vy, kto sa bude tešiť z ohromnej premeny!

 

 

Našli ste v článku chybu?

Napíšte nám prosím na info@venira.sk a ihneď sa pustíme do opravy.

 

Späť do obchodu