Aký darček na Valentína? Inšpirujte sa.

Možno nie každý z vás si 14. februára spojí práve so sviatkom svätého Valentína. V Česku sú totiž ľudia rozdelení na 2 tábory – buď Valentín milujete alebo ho neznášate. Pokiaľ ste zamilovaní, svoju drahú polovičku určite potešíte pekným darčekom či romantickým večerom. Ak medzi zástancov tohto amerického sviatku nepatríte, môžete si aj tak dopriať deň plný sebalásky a radosti. Inšpirujte sa našimi nápadmi a užite si sv. Valentína so všetkým všade.

 

Darčeky pre ženu

Ako na Valentína potešiť ženu? Venujte jej svoj čas a doprajte jej romantiku! To je zaručený recept lásky na spokojnú ženu.

 

1. Kvetina je symbolom krásy

Venujte svojej žene kyticu jej obľúbenej kvetiny a určite sa vám vrhne okolo krku. Pre ešte väčšiu roztomilosť kúpte medvedíka z ruží. Ale nebojte, nemusíte kupovať hneď puget ruží, poteší ju totiž už len to, že si na ňu spomeniete.

 

2. Oslaďte jej život

Rozhodne nič nepokazíte ani sladkou bonboniérou alebo lahodnou čokoládou. Extra body navyše získate aj fliaš šampanského s jahodami.

Tip: Sladkými VENIRA gumovými medvedíkmi pre vlasy, nechty a pleť okúzlite každú ženu.

 

3. Hlavne nech sa blyští!

Pokiaľ si svojej milovanej naozaj vážite, môžete jej to dokázať aj šperkom. Prstienok, náušnice, retiazka s príveskom,... no skrátka na výber je toho toľko, že vedľa určite nešliapnete.

 

4. Láska prechádza žalúdkom

Romantická večera pri sviečkach je skrátka stávka na istotu. Buď ju pozvite do vybranej reštaurácie alebo uvarte sami! To jej určite vykúzli úsmev na tvári. Aby to bolo ťip ťop, nezabudnite však po večeri všetko upratať!

 

5. Krásne vlasy a pleť pristanú každému

Každá žena sníva o krásnych vlasoch, nechtoch a pleti. Darujte jej napríklad 40 dennú kúru na vlasy, ktorá pomôže zlepšiť štruktúru vlasov a podporí ich rast alebo malinový kolagén. Určite si ich zamiluje a potešíte ju tak nielen na Valentína.

 

Darčeky pre mužov

Vybrať darček pre mužov je vždy tak trochu oriešok. Nie je to preto, že by boli tak nároční, ale obvykle preto, že nám chýba dostatok inšpirácie, čo im zaobstarať.

 

1. Debna dobrôt pre maškrtníka

Vášho miláčika potešte rôznymi dobrotami. Radosť mu urobí napríklad box so sušeným mäsom, tuniakom, údeninami, syrom a pivným špeciálom. Hodí sa pre každého gurmána a doladiť ho môžete podľa jeho chuti!

 

2. Fanúšik ako sa patrí

Chlapi a šport, to ide jednoducho k sebe. Kúpte mu lístky na zápas jeho obľúbeného futbalového klubu a bude nadšením bez seba. A pokiaľ futbal veľmi nemusíte, dovoľte mu vziať so sebou svojho kamaráta.

 

3. Poteš kvapkou dobrého drinku

Chlapi sú napospol pivári, ale fľaša kvalitnej whisky alebo kubánskeho rumu ho rozhodne neurazí. Naopak, ak vyberiete alkohol, ktorý len tak nekúpite vo večierke z hornej dolnej, máte vyhrané!

 

4. Fúzy potrebujú starostlivosť

Váš partner určite ocenia aj poriadnu kozmetiku na starostlivosť o jeho fúzy! VENIRA BIO arganový olej má množstvo blahodarných účinkov. Upokojuje podráždenú pokožku, hydratuje ju a jeho fúzy bude udržiavať mäkké, poddajné a lesklé.

 

Darčeky pre páry

Buďte cute couple a urobte si radosť spoločne. Mrknite na najhorúcejšie darčeky pre páry.

 

1. Buďte štýloví v dvoch

Ste skrátka dokonalý pár. Ukážte to všetkým a objednajte si párové tričká, pyžamo, spodnú bielizeň, ponožky alebo hrnčeky. Na výber máte rôzne designy. Pokiaľ ste navyše kreatívni, môžete si dizajn vymyslieť dokonca sami.

 

2. Zájdite na prechádzku alebo do kina

Pokiaľ je vonku vľúdne počasie, vyrazte s partnerom do prírody. Utužíte tak svoj vzťah, preberiete svoje záujmy a ešte budete na čerstvom vzduchu. Pokiaľ počasie veľmi nepraje a vám sa chce len zaliezť do perín, spríjemnite si večer spoločným sledovaním filmu s popcornom!

 

3. Hranie je zábava

Zahrajte sa. Vytiahnite karty, stolnú hru pre dvoch alebo si zahrajte spoločne hru na Playstation. Zaspomínajte na staré časy a zahrajte si napríklad Lode, piškvorky alebo Monopoly.

 

4. Relaxujte spoločne

Pravidelný spánok je síce relaxácia ale čo by ste povedali na spoločný párový kúpeľ s voňavou a upokojujúcou soľou do kúpeľa? Tá vám navodí príjemnú a uvoľnenú atmosféru, pri ktorej si spolu s partnerom dokonale oddýchnete.

 

 

Našli ste v článku chybu?

Napíšte nám prosím na info@venira.sk a ihneď sa pustíme do opravy.

 

Späť do obchodu