Tipy na cviky pre ploché brucho

Leto as ním spojená plavková sezóna sú konečne tu! Ak patríte k tej časti populácie, ktoré radosť z krásneho počasia kazia tukové zásoby, ktoré sa vám počas dlhej zimy uložili na bruchu, tak nezúfajte. Dnes vám totiž prinášame tipy na 7 najlepších cvikov na ploché brucho. V závere článku na vás čaká odporúčanie na to, ako si celý tento proces uľahčiť a urýchliť.

 

7 najlepších cvikov pre ploché bruško

Cvikov na vyrysované brušné svaly existuje celý rad. My pre vás dnes vybrali tie, ktoré bez problémov zvládnete z pohodlia svojho domova. Jediné, čo budete potrebovať je podložka, športového oblečenia a fľaša s vodou.

Nech už sa rozhodnete vyskúšať ktorýkoľvek z cvikov nižšie, pamätajte, že základom je správny dych. Pri sťahovaní brušných svalov vždy vydychujte. Pokiaľ vykonávate cvik na výdrž, nezadržujte dych a myslite na pravidelné dýchanie.

 

1. Sklapovačky

Ľahnite si na chrbát a pokrčte sa v kolenách tak, aby chodidlá boli celou svojou plochou na podložke. Dajte si ruky za hlavu, alebo ich natiahnite pred seba do diaľky. Potom celú hornú polovicu tele zdvihnite smerom ku kolenám a následne sa pomaly bez šklbania vráťte do východiskovej pozície. Po celú dobu držte rovný chrbát. Pokiaľ je pre vás cvik príliš ťažký, zafixujte si nohy.

 

2. Skracovačky

Predvolená pozícia je rovnaká ako pri predchádzajúcom cviku s tým rozdielom, že tentoraz sa dvíha zo zeme len hlava, ramená a lopatky. Bedrová oblasť chrbtice zostáva po celú dobu vykonávania cviku prilepená na podložke. Pokiaľ je pre vás cvik príliš ťažký, zafixujte si nohy.

 

3. Cyklistické skracovačky

Položte sa chrbtom na podložku a ruky si dajte za hlavu. Nohy držte po celý čas ľahko nad podložkou. Potom striedavo priťahujte ľavý lakeť k pravému kolenu a pravý lakeť k ľavému kolenu.

 

4. Zdvíhanie nôh zo zeme

Položte sa chrbtom na podložku. Ruky nechajte pozdĺž tela, alebo palce zľahka zasuňte pod zadok. Prepnite nohy a zdvihnite ich do vzduchu tak, aby zvierali pravý uhol s hrudníkom. Pozíciu pár sekúnd držte a potom nohy pomaly spúšťajte späť na podložku.

 

5. Kmitanie nohami vo vzduchu

Predvolená pozícia je rovnaká ako pri predchádzajúcom cviku. Prepnuté nohy zdvihnite pár centimetrov nad podložku a striedavo s nimi kmitajte hore a dole.

 

6. Kladenie nôh na bok

Zostaňte ležať na chrbte, ale tentoraz natiahnite paže mierne od tela. Zdvihnite nohy do výšky tak, aby medzi stehnami a trupom vznikol pravý uhol. Následne pokrčte nohy v kolenách. Nohy pomaly púšťajte na stranu, ale vždy len tak, aby váš chrbát zostal prilepený k podložke.

 

7. Doska

Začnite z pozície mačky. Dlane si dajte na podložku tak, aby ste ich mali pod úrovňou ramien. Hlavu, chrbticu a panvicu držte vodorovne so zemou. Nohy postupne prepnite do diaľky, ale chrbát držte rovný. Hlavu majte v predĺžení chrbtice. Dajte si pozor na to, aby ste nemali prepadnutý chrbát, alebo príliš vystrčený zadok. V pozícii vydržte pár sekúnd a potom povoľte.

Chcete svoje cvičenie čo najviac zefektívniť a skrátiť si cestu k sexi plochému brušku?

 

Vyskúšajte spaľovač tukov – urýchľovač chudnutia a nakopávač energie v jednom

Taký je náš vegánsky spaľovač tukov bez lepku, cukru a pridanej chémie. Obsahuje hneď sedem navzájom sa doplňujúcich účinných látok (zelený čaj, extrakt zo semien guarany, extrakt z koreňa rastliny Coleus forskohlii, extrakt z pomarančovníka horkého, extrakt z čierneho korenia, vitamín B6, chróm), čo z neho robí skutočne účinný spaľovač tukov.

Ani pri pravidelnom užívaní toho najlepšieho spaľovača tukov nemôžete očakávať zázraky, pretože to za vás jednoducho neodmaká, ale už teraz vám môžeme sľúbiť, že s ním:

- podporíte spaľovanie tukov

-znížite mieru únavy

- potlačíte chuť do jedla

- doplníte energiu a podporíte športový výkon.

 

Každý z vás už iste vie, že zhadzovanie tukov na bruchu nie je iba o cvičení, ale predovšetkým o zdravom jedálničku. Máte pocit, že vaše sny o vyrysovanom brušku hatí nutkavá potreba neustále niečo jesť bez toho, aby ste mali skutočný hlad?

 

Skončite nekonečný boj s prejedaním

Jete z nudy, alebo jedlom zajedáte stres, čím sa dostávate do začarovaného kruhu? Máme pre vás jednoduché riešenie, vďaka ktorému opäť získate kontrolu nad jedlom a ľahšie tak docielite svoje vytúžené postavy!

Začnite konzumovať prírodný doplnok stravy VENIRA hunger blocker navodzujúci okamžitý pocit sýtosti – v priebehu dňa tak skonzumujete menej kalórií bez toho, aby ste sa pri tom museli trápiť. Obsahuje garcíniu kambodžskú a chróm, čo sú látky prispievajúce ku kontrole telesnej hmotnosti.

 

Zvládnete si svoje ploché bruško udržať?

Vďaka pravidlu 80/20 úplne jednoducho. Držať doživotne diétu a odopierať si všetko nezdravé, čo máte radi, pre vás nebude z dlhodobého hľadiska udržateľné.

Existuje pravidlo, podľa ktorého si zvládnete udržať ploché bruško aj keď si dáte čokoládu alebo pizzu. Stačí, ak si budete strážiť, aby 80% denného energetického príjmu pochádzalo z nutrične hodnotných potravín. Zvyšných 20% potom môžete doplniť akoukoľvek dobrotou.

 

 

 

Našli ste v článku chybu?

Napíšte nám prosím na info@venira.sk a ihneď sa pustíme do opravy.

 

Späť do obchodu